Archive for the ‘Nxitje’ Category

ÇMIMI I ARKITEKTURËS SHQIPTARE 2014

Çmimi i Arkitekturës Shqiptare 2014   Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesveka kënaqësinë të njoftojë dhënien e “Çmimit të Arkitekturës Shqiptare 2014” në dy kadegori, për arkitektë të afirmuar dhe për të rinj, deri në 40 vjeç. Çmimi nderon arkitektë të cilët kanë dalluar, nëpërmjet veprimtarisë […]

lexo me teper...

ÇMIMI I ARKITEKTURËS SHQIPTARE 2014

ÇMIMI I ARKITEKTURËS SHQIPTARE 2014

  Deklarata për shtyp e shpalljes së fituesve të “Çmimit të Arkitekturës Shqiptare 2014”   Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve ka kënaqësinë të njoftojë dhënien e “Çmimit të Arkitekturës Shqiptare 2014” në dy kadegori, për arkitektë të afirmuar dhe për të rinj, deri në 40 […]

lexo me teper...

social event : ALBANIAN AVANT-GUARD ARCHITECTURE

Pershendetje,   Do te doja t’ju ftoja ne nje seri te ngjeshur eventesh kete fundjave. Keto aktivitete organizohen ne bashkepunim te ngushte me Arch_House dhe Googoats dy nga ambientet me aktive te arkitektures ne Tirane.   ALBANIAN AVANT-GUARD ARCHITECTURE . Do te kete Ekspozite, pije, muzike, prezantime, […]

lexo me teper...

Play the City Tirana

  Play the City Tirana   Play the City, Balkan in de Polder dhe Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve propozojnë një eksperiment që e trajton qytetin si një laborator social e prodhues. Ndërmjet 6 dhe 8 tetorit 2012 city gaming u përdor për të krijuar […]

lexo me teper...

Konkurs për Stcionin e ri Multimodal të Tiranës

Konkurs për Stcionin e ri Multimodal të Tiranës

Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve Urban ishte njëri ndër promovuesit dhe organizatorët e Konkursit të Ideve mbi Stacionin e ri Multimodal të Tiranës. Juria ndërkombëtare e kryesuar nga Winy Maas MVRDV përbëhej gjithashtu nga arkitektë, planifikues, profesorë dhe përfaqësues të institucioneve të qeverisjes vendore. Projekti […]

lexo me teper...