Archive for March 17th, 2014

ÇMIMI I ARKITEKTURËS SHQIPTARE 2014

ÇMIMI I ARKITEKTURËS SHQIPTARE 2014

  Deklarata për shtyp e shpalljes së fituesve të “Çmimit të Arkitekturës Shqiptare 2014”   Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve ka kënaqësinë të njoftojë dhënien e “Çmimit të Arkitekturës Shqiptare 2014” në dy kadegori, për arkitektë të afirmuar dhe për të rinj, deri në 40 […]

lexo me teper...