Archive for July 2014

AUA aplikon zyrtarisht për t’u anëtarësuar në ECTP-CEU (European Council of Spatial Planners – Conseil Européen des Urbanistes).

Unioni Shqiptar i Arkitektëve Urbanistëve dhe Planifikuesve, pas një perjudhe kontaktesh të vazhdueshme, aplikon zyrtarisht për t’u anëtarësuar në ECTP-CEU (European Council of Spatial Planners – Conseil Européen des Urbanistes). Aplikimi po shqyrtohet në këtë moment nga Komiteti Egzekutiv i cili do të propozojë pranimin e Unionit […]

lexo me teper...

Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve Urban në Komisionin Parlamentar për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin

Kryetari i AUA Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve Urban, Z.Ledian Bregasi ishte dje i ftuar në Komisionin Parlamentar për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin ku u diskutua Projekt Ligji i ri per Planifikimin e Territorit. AUA dha mendimin e unionit për përmiresime të metejshme të ligjit duke […]

lexo me teper...