Archive for July 3rd, 2014

Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve Urban në Komisionin Parlamentar për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin

Kryetari i AUA Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve Urban, Z.Ledian Bregasi ishte dje i ftuar në Komisionin Parlamentar për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin ku u diskutua Projekt Ligji i ri per Planifikimin e Territorit. AUA dha mendimin e unionit për përmiresime të metejshme të ligjit duke […]

lexo me teper...