Archive for March 2014

Deklarate per shtyp mbi konkursin per Waterfront-in te ri te qytetit te Vlores

Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve ka ndjekur me vëmendje të veçantë konkursin për Waterfront-in e ri të qytetit të Vlorës. Eshtë për t’u përgëzuar fakti që organizatorët vendosën të krijojnë një konkurs të hapur ndaj të gjithëve.   Gjithsesi, si përfaqësues i interesave të arkitektëve, […]

lexo me teper...

ÇMIMI I ARKITEKTURËS SHQIPTARE 2014

ÇMIMI I ARKITEKTURËS SHQIPTARE 2014

  Deklarata për shtyp e shpalljes së fituesve të “Çmimit të Arkitekturës Shqiptare 2014”   Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve ka kënaqësinë të njoftojë dhënien e “Çmimit të Arkitekturës Shqiptare 2014” në dy kadegori, për arkitektë të afirmuar dhe për të rinj, deri në 40 […]

lexo me teper...