Archive for May 2013

Deklarate per shtyp mbi fillimin e punimeve per ndertimin e xhamise se re në qender të Tiranës

Në takimin e fundit të Unionit Shqiptar të Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve të datës 9 Maj 2013, ndër temat e diskutuara ishte edhe qendrimi i Unionit mbi fillimin e punimeve per ndertimin e xhamise se re në qender të Tiranës. Nga anetaret u shprehen një seri shqetesimesh […]

lexo me teper...