Archive for March 27th, 2014

Deklarate per shtyp mbi konkursin per Waterfront-in te ri te qytetit te Vlores

Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve ka ndjekur me vëmendje të veçantë konkursin për Waterfront-in e ri të qytetit të Vlorës. Eshtë për t’u përgëzuar fakti që organizatorët vendosën të krijojnë një konkurs të hapur ndaj të gjithëve.   Gjithsesi, si përfaqësues i interesave të arkitektëve, […]

lexo me teper...