Te reja

Takimi 17 Janar 2013

Ju bejmë me dije se në datën 17 Janar 2013 u mbajt takimi i radhes i anëtarëve të Unionit Shqiptar Të Arkitektëve, Urbanistëve e Planifikuesve Urban. Në këtë mbledhje morën pjesë rreth 50 prej anëtarëve duke përfshirë dhe anëtarët themelues. Mbledhja u hap me prezantimin e broshures se AUA-s, prezantimin e faqes së përditësuar të Unionit në facebook, website-it zyrtar, si dhe u njohën pjesëmarrësit me dokumentacionin e plotë zyrtar të shoqates, duke filluar që nga regjistrimi në gjykatë, liçensimi e deri te statute e rregulloret.

 

Comments are closed.