Archive for February 7th, 2019

Deklaratë për shtyp mbi Projektligjin për Krijimin e Urdhërit Profesional të Arkitektëve

Unioni Shqiptar i Arkitëktëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve Urban u vu në dijeni rastësisht për ekzistencën e një draft ligji “Për Urdhërin Profesional të Arkitekteve” të hartuar në mënyrë të njëanshme dhe paragjykuese. Ndërkaq është zhvilluar edhe një takim me pjesëmarrje të kufizuar nga iniciuesit e këtij projektligji, […]

lexo me teper...