Archive for March 2012

Deklarate per shtyp mbi konkursin per zgjatjen e bulevardit te Tiranes

U njohëm me kënaqësi me zhvillimin e konkursit për zgjatjen e bulevardit të veriut dhe për risistemimin e zonës përgjatë Lumit të Tiranës. Me këtë rast duam të përgëzojmë organizuesit dhe Bashkinë e Tiranës për marrjen përsipër të një iniziative të tillë. Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve […]

lexo me teper...