Archive for June 2014

Perfaqesues te AUA ne Prishtina Architecture Week 2014

       Ledian Bregasi dhe Saimir Kristo do te perfaqesojne Unionin Shqiptar te Arkitekteve Urbanisteve dhe Planifikuesve Urban ne Prishtina Architecture Week. Ne daten 1 Korrik 2014 ata do te mbajne nga nje prezantim ne kuader te PAW qe kete vit organizohet ne datat 30 Qershor – 5 […]

lexo me teper...