Archive for April 2014

Call for Papers, What’s the Matter? International Conference

          Apologies for multiple mailings  The European Network of Heads of Schools of Architecture and the European Association for Architectural Education in collaboration with The School of Architecture of Valles UPV and hosted by the Chamber of Architects of Catalunya and The School of Architecture of […]

lexo me teper...

International Design Contest Trieste Contemporanea

The Trieste Contemporanea Committee announces the eleventh edition of the International Design Contest Trieste Contemporanea with the aim of showcasing the most original design offerings from the countries of Central Eastern Europe. The initiative is under the patronage of the Italian Ministry of Foreign Affairs and the […]

lexo me teper...

ÇMIMI I ARKITEKTURËS SHQIPTARE 2014

Çmimi i Arkitekturës Shqiptare 2014   Unioni Shqiptar i Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesveka kënaqësinë të njoftojë dhënien e “Çmimit të Arkitekturës Shqiptare 2014” në dy kadegori, për arkitektë të afirmuar dhe për të rinj, deri në 40 vjeç. Çmimi nderon arkitektë të cilët kanë dalluar, nëpërmjet veprimtarisë […]

lexo me teper...

Open architectural competition for concept design of the Central Square of Plovdiv

  WhAT Association has just launched an open architectural competition for concept design of the Central Square of Plovdiv (Bulgaria’s second biggest city). The Municipality of Plovdiv and One Architecture Week Bulgaria would like to invite worldwide architects to participate. The competition is to outline the future of […]

lexo me teper...

Deklaratë për shtyp mbi Projektligjin për Krijimin e Urdhërit Profesional të Inxhinierëve dhe Arkitektëve

  Unionit Shqiptar të Arkitektëve, Urbanistëve dhe Planifikuesve i është dërguar për mendim, prej drejtorisë së përgjithshme të Zhvillimit Urban të Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit, projektligji dhe rregullorja e Urdhërit Profesional të Inxhinierëve dhe Arkitektëve. Duke vlerësuar qasjen gjithëpërfshirëse të ministrisë, anëtarët e Unionit Shqiptar […]

lexo me teper...